Back to top
Share

Over ons

Printerieur

Maak een unieke indruk met je interieur.

Bij Unieke Indruk willen we ervoor zorgen dat jij gemakkelijk sfeervolle en trendy wand- en woondecoratie kunt bestellen. Onze visie is simpel: jij moet een unieke indruk kunnen maken met je interieur. Personaliseer je huis gemakkelijk met unieke wand- en woondecoratie. Want een persoonlijk interieur maakt van jouw huis een thuis.

01.

Printerieur

Wij zorgen ervoor dat jij een unieke indruk kunt maken met wand- en woondecoratie.

02.

Product

Kies je gewenste product en bepaal welke afbeelding je erop wilt.

03.

Afbeelding

Kies jij een afbeelding uit onze beeldbank of upload jij je eigen afbeelding.

04.

Bestel eenvoudig

Bestel eenvoudig jouw product in onze webshop door het product te kiezen en je afbeelding. Of kies je afbeelding en vervolgens het product waarop het geprint moet worden.

Het team van
Unieke Indruk

Elsemiek Weiland

Office manager

Elsemiek Weiland

Als je belt of mailt met ons dan krijg je in de meeste gevallen antwoord van Elsemiek. Zij zorgt ervoor dat alle telefoontjes worden opgenomen, alle mails worden beantwoord. Maar kijkt ook of de bestellingen goed doorkomen. Heb je een vraag, neem dan vooral contact op met Elsemiek!

Kimberly van Slochteren

Marketing & Communicatie

Kimberly van Slochteren

Kimberly regelt alles op het gebied van marketing & communicatie voor Unieke Indruk. Moet er iets aangepast worden op de website dan zal zij dat doen. Een post gezien op social media? Dan is dat ook het werk van Kimberly geweest. Daarnaast maakt zij de foto's van onze producten.

Over Unieke Indruk

Unieke Indruk is een merk van PanelPrint b.v. PanelPrint is in 2014 begonnen als TimberPrint met het printen op hout. Daarna kwam daar SteelPrint bij en vervolgens steeds meer producten als textielposters en wandkleden.

Om ons volledig op de consument te richten met deze producten hebben we in 2021 Unieke Indruk bedacht. De webshop waar je producten kunt kopen met een afbeelding naar keuze of met een eigen foto. Zo kun jij een unieke indruk maken met je interieur.

Deel jouw foto met #uniekeindruk

Volg @unieke-indruk voor inspiratie.